App-development op maat:

een oneindige bron aan mogelijkheden voor grote én kleine bedrijven

Vandaag de dag lijkt het bijna onmogelijk om nog een bedrijfs- of marketingstrategie op te maken, zonder de mogelijkheden van één of meerdere bedrijfsapplicaties te onderzoeken. Begrijpelijk, wanneer u bedenkt dat apps toelaten om een hechtere band op te bouwen met uw klanten, maar vaak ook helpen om de interne werking van bedrijven te optimaliseren. De keuze van de juiste apps laat dus niet alleen toe om sales & marketing initiatieven te boosten, ze kunnen ook een enorme versterking betekenen bij het verhogen van efficiëntie en het verlagen van operationele kosten.


Maar welke apps zijn voor úw bedrijf de juiste? Wat is het verschil tussen webapplicaties, native apps en hybride toepassingen? En voor welke besturingssystemen dient u de app te (laten) bouwen? Volstaan Android en iOS? Wat betekent het indien de applicatie ook Microsoft platformen moet ondersteunen? Stuk voor stuk belangrijke vragen, die niet alleen de kostprijs voor de ontwikkeling zullen bepalen, maar ook een belangrijke invloed hebben op het financiële plaatje op langere termijn. Elke succesvolle toepassing vereist, na lancering, immers een regelmatig onderhoud, zowel que technologie, als inhoud, om relevant te blijven voor zijn gebruikers.

Daarom analyseert Skylight, samen met u en op objectieve wijze, de bestaande bedrijfsprocessen en –doelstellingen, om hier vervolgens een onderbouwd advies inzake applicatieve mogelijkheden voor te stellen.
Onze ingrediënten om ook uw bedrijf succesvol langsheen doorheen de jungle van applicatiemogelijkheden te begeleiden?

  • Een uitgebreide ervaring op het vlak van Business Analyse
  • Een open mind bij het zoeken naar de perfecte toepassing
  • Een brede, platformonafhankelijke ontwikkelingskennis voor de creatie van de perfecte app

Overweegt u op zoek te gaan naar de juiste applicaties om uw bedrijfsdoelstellingen voor de volgende jaren te helpen realiseren? Bent u op zoek naar een ervaren en objectieve gids, die u helpt bij het maken van de optimale keuzes? Houdt u van een no-nonsense aanpak en transparante ontwikkelingstrajecten, waarbij u steeds een vinger aan de pols heeft? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.