Doordacht development

dat uw bedrijf écht vooruithelpt!

Hebt u soms het gevoel dat de bestaande werkwijzen binnen uw bedrijf de verdere groei ervan tegengaan? Twijfelt u af en toe of de huidige bedrijfsprocessen niet dat tikkeltje efficiënter zouden kunnen? Wilt u die band met uw klanten verder aanhalen, maar vindt u niet de applicatie die u helpt om uw ideeën om te zetten in realiteit? Voor elk van deze pijnpunten bent u bij Skylight aan het juiste adres!


Development op maat van úw bedrijf

Geïntegreerde bedrijfsoplossingen, ERP en CRM-pakketten, customer loyalty applications, u vindt ze vandaag in tal van vormen en voor elk mogelijk platform. Toch lijkt het vaak onmogelijk om een pakket te vinden dat helemaal aansluit bij de noden van uw bedrijf. Het gevolg is dat deze pakketten er vaak niet in slagen de gezochte optimalisaties te realiseren of in sommige gevallen zelfs tot een achteruitgang leiden. Zonde natuurlijk, zeker gezien het vaak aanzienlijke prijskaartje dat de aankoop en implementatie van dergelijke pakketten veelal met zich mee brengt. Onlogisch is dit echter niet, gezien net als elke mens, ook elk bedrijf een eigen DNA heeft, wat leidt tot zeer specifieke bedrijfsprocessen en –culturen. Bij Skylight geloven we dan ook niet in one-size-fits-all applicaties en is de eigenheid van onze klant steeds het vertrekpunt voor elk development traject. De degelijke business analyse aan het begin van elke samenwerking, gekoppeld aan de jarenlange ervaring met zowel kleinere, als grotere KMO’s en zelfs internationale bedrijven, zorgen ervoor dat Skylight applicaties niet alleen aansluiten bij de verwachtingen van onze klanten, maar deze vaak zelfs overtreffen.

De Skylight uitdaging? Met u meedenken over bestaande bedrijfsprocessen en de juiste applicaties ontwikkelen om optimalisatie te faciliteren.

Development op maat van úw infrastructuur

Bij Skylight beseffen we dat onze applicaties in de meeste gevallen in bestaande omgevingen en op reeds draaiende platformen zullen moeten worden ingeplugd. Onze brede waaier aan development mogelijkheden helpt om ook op dit vlak de nodige flexibiliteit te kunnen bieden. Met behulp van o.a. Sublime Text, Android Studio, xCode, Ruby on Rails, PHP, Node, ElasticSearch en MySQL ontwikkelen wij dagelijks niet alleen applicaties voor mobiele toestellen – zowel Android, als iOS – maar ook voor gebruik op desktop – zowel Mac, als Windows. In de achtergrond gebruiken we tools en platformen zoals BitBucket, GitHub, SendGrid, Twilio, Amazon Web Services (AWS), AppSignal, New Relic en vele andere om alles in goede banen te leiden. Het spreekt voor zich dat onze applicaties geschikt zijn voor gebruik met alle gangbare browsers, zoals Firefox, Chrome, Safari en Internet Explorer.

Wilt u graag weten hoe Skylight ook uw bedrijf kan ondersteunen bij de zoektocht naar procesoptimalisatie? Bent u benieuwd hoe onze frisse blik en jarenlange ervaring de relatie met uw klanten ziet en welke ideeën wij hebben om deze nog meer aan uw bedrijf te binden?

Neem snel contact met ons op voor een eerste vrijblijvend onderhoud. Wij kijken er alvast naar uit u te verbazen.